Els socialistes de Muro critiquen la manca de previsió de l'Ajuntament amb la sentència contra el Golf de Son Bosc


Els socialistes de Muro volen manifestar el seu malestar amb la manca de previsió de l'equip de govern municipal, que segons la portaveu socialista, Marga Portells, «estan instal·lats en la improvisació i la manca de projectes per al nostre poble».

Bona prova d'això és la sentència que confirma la il·legalitat del Golf de Son Bosc i que condemna a l'Ajuntament a pagar les costes del procediment, després que el consistori presentés un recurs d'apel·lació davant el TSJIB en resposta a la sentència del 2016, que ja declarava la il·legalitat d'aquesta infraestructura.

Portells ha denunciat que «durant la tramitació dels pressuposts per enguany ja vàrem advertir de la necessitat d'establir una partida per fer front a possibles sentències per aquest cas, però l'equip de govern es va negar, per la qual cosa ara en pagarem les conseqüències». De fet, ara aquesta sentència s'haurà de pagar mitjançant modificació de crèdit, llevant recursos per a altres àmbits.

En aquest sentit, Portells ha insistit en «l'absoluta manca de responsabilitat» de Convergència Democràtica Murera, el PI i PP que, tot havent informes en contra que aconsellaven no donar les llicències per fer el camp de golf a Son Bosc, l'Ajuntament va decidir seguir endavant amb els permisos, un fet «que ara pagarem tots els murers i mureres», ha lamentat la portaveu socialista.

Així i tot, els socialistes volen deixar clara la seva més profunda satisfacció perquè «al final la justícia ens ha donat la raó i aquest camp de golf ja formarà part del passat definitivament».

Però la improvisació contínua de l'Ajuntament no acaba aquí. El Grup Municipal Socialista també ha demanat «perquè en plena temporada el trenet turístic encara està pendent de licitació» i «perquè no hi ha cap acte organitzat per commemorar els 100 anys de la Plaça de Toros de Muro», tot plegat, «per la manca de dedicació del batle i els seus regidors», ha insistit Portells.

Finalment, els socialistes també han posat de manifest que els problemes del consistori amb el gabinet de comunicació, que segueix sense renovar el contracte ja exhaurit pel qual «no han presentat justificació perquè hi ha tasques que s'havien de fer i no s'han fet, com la nova pàgina web, el full mensual o l'aplicació web», ha defensat la portaveu socialista.

En aquest sentit, Portells ha avançat que «tot i que el batle sol fer cas omís a les nostres advertències, seguirem insistint i fent propostes per treure el nostre poble de l'immobilisme, perquè Muro té moltes potencialitats i nosaltres moltes idees per dur a terme».