Els Socialistes de Binissalem demanen al batle un informe tècnic sobre el servei de lloguer d'espais públics per a usos privats


Els Socialistes de Binissalem han demanat al batle un informe tècnic municipal de forma urgent que detalli el funcionament del servei de lloguer d'espais públics del poble per a usos privats. Així ho ha avançat la portaveu municipal, Pepa Ramis, qui ha demanat una regulació concreta dels usos per a particulars perquè «hem rebut diferents queixes d'usuaris de llocs com parcs infantils que no poden usar aquestes instal·lacions quan estan llogades».

En aquest sentit, Ramis s'ha mostrat favorable a què les associacions i entitats del poble que fan una tasca concreta puguin fer ús d'aquests espais però «és important que l'ajuntament estableixi una normativa i que els llogaters siguin conscients de quines són les condicions d'ús, les prioritats de cadascú i sobretot, que mai l'ús privat prevalgui sobre l'ús públic».

De fet, els socialistes sospiten que «ara mateix no hi ha un compromís de responsabilitats amb qui lloga els espais, per la qual cosa demanam aquest informe tècnic i una regulació que eviti malentesos i confusions que poden ser desagradables entre veïnats».

Finalment, la portaveu socialista ha sol·licitat al batle del PP un compromís clar amb aquest informe tècnic ja que «tenim molts d'exemples de normatives que no es compleixen o no s'apliquen al poble pel passotisme i la permissivitat de l'equip de govern, i no volem que aquest sigui un cas més».