Andreu Alcover: «Mentre Bauzá era reticent a habilitar períodes extraordinaris, nosaltres apostam per seguir fent feina per aprovar les lleis que reclama la ciutadania»


El Grup Parlamentari Socialista ha donat el seu suport a allargar el període de sessions del Parlament durant tot el juliol, ja que «fins finals de mes podem seguir fent feina i per això ens paguen».

Així s'ha pronunciat el portaveu, Andreu Alcover, qui ha criticat que «mentre Bauzá era reticent a ampliar els períodes nosaltres entenem que ha de ser normal fer feina tot el mes de juliol».

Pel que fa a les crítiques de l'oposició per l'habilitació de més plenaris legislatius, Alcover ha recordat que «no els suposarà un grau de feina excessiva perquè debatrem lleis que ja han començat el seu tràmit parlamentari, per la qual cosa moltes d'elles ja estan treballades». Per això, els socialistes aposten per «seguir tramitant lleis que ja són a la cambra i que la ciutadania reclama».

En concret, es preveu que es puguin debatre la Llei de Transparència i Participació, la regulació de les corregudes de bous, la Compilació del Dret Civil, la Llei d'Indústria, la Llei d'Accessibilitat Universal, la Llei d'Urbanisme, la Llei del Lloguer Turístic i la Llei d'Estadística.

Finalment, Alcover ha apuntat que serà positiu avançar el màxim de feina possible abans de l'agost ja que «el proper període de sessions es centrarà en la tramitació i debat dels pressuposts pel 2018 i el Debat de Política General de la comunitat autònoma».